Inge VerhoevenInge Verhoeven
(Kinder) Oefentherapeut Cesar
(Inge Verhoeven is werkzaam op MAANDAG EN WOENSDAG op de PEPPELWEG 146 D en op VRIJDAG in het  MCH (Medisch Centrum Hillegersberg) aan het MINERVAPLEIN 2 F.)

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Inge Verhoeven en ik ben sinds 2003 afgestudeerd Oefentherapeute Cesar. Ik kom oorspronkelijk uit het Brabantse land, en woon sinds 2004 in de buurt van Rotterdam. Ik heb een praktijk aan de Straatweg te Rotterdam overgenomen. Deze praktijk is toen verhuisd naar de Freericksplaats te Rotterdam, omdat er zo een samenwerking met Fysiotherapie tot stand kwam. In Juli 2011 is de praktijk verhuisd naar het Medisch Centrum Hillegersberg. Hierdoor is de samenwerking met andere disciplines nog groter en makkelijker geworden.

Mijn passie is het werken met mensen en het coachen van mensen, zodat ze hun klachten goed leren begrijpen en er zelf ook iets aan kunnen doen. Middels Oefentherapie wil ik de client zijn of haar eigen therapeut laten worden. Ik geef uitleg, advies over de klachten en over de onderliggende structuren waardoor de klachten ontstaan. Hierdoor leert de client zijn klachten eerder te herkennen. Hierna worden er oefeningen of houdingsveranderingen aangeleerd, die de klacht opheffen of verminderen. Hierdoor is client zelfredzaam en niet afhankelijk van de therapie. Zo wordt er altijd goed gekeken naar de oorzaak van de klachten, zodat de klachten écht bij de kern worden aangepakt.

Mijn patienten populatie bestaat uit zowel volwassenen als kinderen. Dit houdt mijn werk ook dynamisch. Het ene moment ben ik aan het oefenen met een kind op zijn of haar schrijfwerk, en het volgende moment heb ik een diepgaand gesprek met een volwassene over het ontstaan van de klacht of spanning. Deze afwisseling en de waardering als er weer een tevreden patient de deur uit loopt, maakt mijn vak ontzettend leuk.

Specialismen van Inge Verhoeven

Voor meer informatie, lees hier de volledige CV van Inge Verhoeven met alle cursussen, trainingen en opleidingen.

 


Laura Bunnik, ( kinder) oefentherapeute Mensendieck
Minou Lensen, (kinder) oefentherapeute Cesar
Lisanne de Goede, oefentherapeute Cesar