Praktijk voor oefentherapie Cesar gaat verhuizen per 1 juli 2016 naar Peppelweg 146 D, 3053 GV Rotterdam Schiebroek. De nieuwe praktijk locatie is gevestigd in apotheek Kostense, tegenover de Hema. De ingang is dezelfde als die van de apotheek en de wachtruimte bevindt zich dan aan de linkerkant na binnenkomst.

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel buslijn 174 als tramlijn 25 stoppen voor de deur en ook metrolijn E, halte Meijersplein is op loopafstand. (9 minuten naar de Peppelweg) Hiernaast is er in de buurt voldoende gratis parkeer gelegenheid als u met de auto komt.

Deze verhuizing is onderdeel van het samengaan van de "praktijk voor oefentherapie Cesar" en "Oefentherapie Bunnik". Deze 2 aparte oefentherapie praktijken bevonden zich de afgelopen 5 jaar samen in het Medisch Centrum Hillegersberg. Wij hebben besloten dat we de patiëntenvan Rotterdam Hillegersberg en Schiebroek beter van dienst kunnen zijn als we een extra locatie in Schiebroek openen en 1 locatie behouden in het Medische Centrum Hillegersberg.

  • Inge Verhoeven is werkzaam op MAANDAG EN WOENSDAG op de PEPPELWEG 146 D en op VRIJDAG in het  MCH (Medisch Centrum Hillegersberg) aan het MINERVAPLEIN 2 F.
  • Linda Wennekers is werkzaam op DINSDAG op de PEPPELWEG 146 D en op DONDERDAG in het MCH.